Så lyckas man med er rökavvänjning

När man väl beslutat dig att lägga av med att röka tobak måste du hitta en metod för att sluta röka som passar dej. Just nu finns det åtskilliga sluta röka förslag därute. Här är ett par av dom saker som kan vara till undsättning under den första tiden och vidare.

elcigg

Fast innan du anmäler dej till en rökavvänjningskurs eller börjar köpa olika produkter så är det viktigt att ni är frank med dig själv. Var frank har man beslutat dig? Då man inte är totalt säker är det noll idé att ni fortsätter.

Shoppa e-cigaretter som saknar nikotin till din rökavvänjning

Många hittar el–ciggen vara till hjälp. En e-cigg skapar ånga som smakar samt luktar bra. I Sverige bör du ej inhandla de med nikotin så man kan behöva andra hjälpmedel också. Det kan bli en mycket bra kombination.

Det som är så kul med elciggen är att de kommer i många olika aromer och att dom kan brukas exakt överallt. Du skadar ingen annan så det är bara att vejpa på.

Läkemedel mot abstinens

Det finns flera rökavvänjningsläkemedel att välja från nu för tiden. Du behöver välja den behandlingsmetod som passar dej. Fråga din läkare om råd. Om man hava risig motivation under tiden kan en coach bistå er.

Hypnos mot rökbegäret billiga el cigaretter

Numera är det faktiskt vanligt att tillämpa hypnos mot rökning. Med hypnos går du till botten med ditt begär. Det här kan innebära flera tillfällen av hypnos-terapi men man bör ju förena denna behandlingsmetod med andra metoder så att du erhåller ännu bättre verkan.

Använd enbart hypnotisörer som vet vad de gör. Om du går till en oseriös individ så är det som att kasta pluring i sjön och du kan aldrig förutspå om det är säkert att genomgå behandlingen.

I diskussionsforum existerar det flera sluta röka förslag

Det existerar många sluta röka tips totalt gratis på internet. Man kan till exempel ta del av trådar i diskussionsforum där personer som har lyckats med rökavvänjning berättar om hur de gjorde. Har du funderingar om el-cigaretter så bör man ju fråga om det också.