Är e cigarett farligt eller är det en livräddare?

En del menar att e–ciggens hälsoeffekter enkom är en myt om vi jämför med traditionella cigg. Det här är dock ej sant. Det är inte rättvist att jämföra e–cigg med tjärcigaretter. Om el cigarett är farligt är alltså ej viktigt om du jämföra med standard cigaretter.

El

Men självklart kan det finnas risker oxå med e-cigarett. Om man inte beställer e cigg utan nikotin måste man räkna med att dom kan bli lika vanebildande som standard cigg.

Skillnaden mellan e cigg utan nikotin och de med ligger i e–juicen.

Det är alltså märkbar skillnad på e cigarett som saknar nikotin och den som har nikotinet. Man slipper beroendet med el-cigaretter som saknar nikotin och de är dem som man kan införskaffa i Sverige. Det vi skall ha i åtanke är att man här även kommer att hantera saker som charger och en elektronisk del som du håller nära ansiktet.

Om du beställer e- cigaretter från andra länder och inte minutiöst undersöker märke samt bakgrund så finns det fara för att man får en modell som kan vara problematisk. Slipp fara och köp svenskt. Det finns ingen särskild el cigg åldersgräns om man köper utan nikotin men det säger sej självt att det här inte är någonting för kidsen. diy e juice

Om ni vill undvika bli beroende ska ni blossa e–cigg utan nikotin. Denna typ är bäst för den som icke blossar. Om du skall sluta röka kanske man efterlyser tröst i nikotinet. Det ska dock nämnas att varianterna utan nikotin oxå kan användas på ett fiffigt sätt för avvänjningen, och i längden så är det bättre.

När är e- cigg skadligt?

Om man aldrig blossat tidigare finns ju risken att du utvecklar ett beroende om eCigaretten har nikotin. Är du juvenil och inte någonsin har blossat nikotin är det e- cigarett SOM ÄR FARLIG. Det kan också vara en olustbetonad inkörsport till vanlig rökning.

Därför är vanliga cigg farliga

Man drar fel slutsats om man tror att el cigarett ÄR farligt. Jämförelser visar att det är enorm olikhet. Sett ur detta ljus så är e-cigg inte giftiga och de är bra mycket angenämare än att starta med än tobaksrökning. Allt fler unga röker e cigaretter utan nikotin.