Vad kan man göra åt illaluktande svett

Att kläder som du använder till idrott börjar lukta efter en tid är inte så konstigt. Dels så utsätts den för svett och smuts då du sportar, och dels så kan det vara så att den förvaras på ett sätt som bidrar till lukt. Det finns mycket att göra åt illaluktande svett i sportutrustning, kläder och skor.

ta

Luktborttagare används ofta därför måste de vara lätta att använda. Dessutom så vill du absolut inte börja använda något som kan förstöra utrustningen. Att ta bort svettlukt i all ära, men den får ju inte börja fräta på inredningen.

Bli av med illaluktande svett på enkelt vis

Det är inte svårt att ta bort illaluktande svett. doftborttagare
En del kan du ju tvätta i maskinen. Tvättar du rätt? Om du har fel klädvård kan du förstöra kläderna.

Luktborttagare textil används till känsliga tyger. Svettluktsdödaren och Yocoair är några av de sprayer som säljer bäst.

En bra produkt ska inte förstöra dina kläder. Röklukt är ett problem idag, därför är det ju bra om den kan ta bort de lukterna också. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Hur ofta behandla?

Hur ofta du behöver behandla din utrustning beror ju på flera saker. Illaluktande svett kan våra svårbehandlat om det får gro in länge. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Röklukt försvinner lätt med enkla punktbehandlingar. Men gör det till en återkommande rutin att spraya. Behandla efter varje användning.

Tänk på omgivningen

Du skulle ju knappast gå till jobbet utan att ta bort kräklukt som satt sig på en kavaj eller utan att först få bort svettlukt under armarna. På gymmet är det ju en annan femma. Det är inte trevligt för någon.

Det behöver ju inte lukta några mängder. Det är väl få som gillar illaluktande svett? Oavsett var lukten kommer från.

Försök att ta bort lukten i kläderna då och då. Det har du stor nytta av. Det är mycket trevligare att ha kläder och skor som inte stinker!

Hur köper jag sprayen som tar bort lukt?

Luktborttagande produkter som Luktstopparen finns på allt-fraktfritt.se Det finns också en spray som tar bort lukten från avloppsbrunnar.