Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Säg ajöss till dålig lukt.

ta

Genom allt-fraktfritt.sese finns 2 luktborttagande sprayer. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Tar bort svett i 12 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men det är nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt måste kastas tillslut. Även för skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Lägg på ett tunt lager. Sen är det klart. Vänta bara på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Därför stannar lukten kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Byt en gång om dagen. få bort äcklig doft i lägenhet Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.