Med en luktborttagare får du fräscha skor

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Vissa tycker att det är en sed som är onödigt då fotsvett kan vara ett problem hos många. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Har du illaluktande skor så ska du börja med luktborttagare

Innan du börjar, kontrollera att du verkligen har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Om du vill ha ett ärligt svar kan du fråga vänner eller familj.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Allt-fraktfritt.se saluförKan du köpa fotsvettsprodukter online. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är skonsam mot huden och effektiv mot svett, faktum är att den håller lukten borta i 10-12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

få

Försök istället att isolera orsaken till illaluktande skor. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

Du kan givetvis ta bort dålig lukt från dina fötter med fotbad och fotspray. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du behandlar fötterna och skorna får du en bättre effekt. doft bort kattkiss lukt De pinsamma bekymren blir som bortblåsta. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Sprayen kan användas på många sätt

Du kan gardera dig genom att använda en luktborttagare som passar skor och kläder. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Enkel användning genom att spraya direkt på produkten.

Trampa ingen på tårna

Använd luktborttagareN primärt på dina egna kläder. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Gör inte det.