Använd grape tonic i dina drinkar

Det är tid för gästerna att anlända och du har inte alla ingredienser på plats. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Lös det så tidigt du kan. Agera aktivt.

gin

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Allt som behövs är maskinen.

Gör maskinen redo när festen nalkas. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även tillverka cola och julmust. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Den tar ju alltid slut så fort. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. De finns på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Våga prova

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Matcha som du vill. Du lär dig vad som passar. Fråga folk du känner om råd och tips.

Alla gillar inte samma sak. Du kan ändra smaken på vin också. Du kan göra vanliga viner till mousserande.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Smaken blir perfekt och färgen vacker. grape tonic Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Du kan bygga ett eget sortiment. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Du kan bjuda in till fest när som helst. Det kommer att bli en dundersuccé.