Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Inledningsvis trodde man att barn inte kunde få det nya viruset.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Om du använder handdesinfektion så har du vunnit mycket. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Influensavirus, vinterkräksjukan och förkylningsvirus överlever en spritning. Handsprit kan snarare öka din utsatthet mot virus, detta då handspriten dödar det skyddande lagret som finns i huden.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Tvål som är bakteriedödande eliminerar viruset snabbt. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Visa din omgivning hur man tvättar händerna. Det är viktigt att köpa rätt tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Det finns ingen anledning att drabbas av panik. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Se över din kost och hur mycket du rör på dig. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Du får inte glömma vitamin C. Oftast tänker man inte på att ta den. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. Bästa märket är IONplus.

Du kan göra rent på ytor med antibakteriell ytdesinfektion

Ytdesinfektion kan även användas mot bakterier. Sprayen kan du använda hemma. Sprayen passar överallt.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Därför väljer många att ställa ut sina plastföremål. Om du har en spray behöver du inte vänta i tre dagar.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Desinfektion info Om du arbetar aktivt för att få ett bättre immunförsvar så kan coronaviruset få svårt att smitta dig. Boka inte biljetten till månen än!

Hela Europa har brist på läkemedel. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. Man skulle kunna säga att nätbutikerna levererar det de vanliga butikerna inte kan.se och köpapris.se.