Rök elcigg istället för tobakcigaretter

Många funderar över om man kan byta ut elcigg till vanliga cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

En e-cigarett kommer dessutom med flera olika smaker i så kallade e-liquid, de är ett bra alternativ när du vill sluta röka. Med lite extra inspiration kan detta leda till ett hälsosammare liv och livsstil.

cigaretter

Hur länge står sig en elcigg efter det att man börjar blossa på den?

Batteriet spelar en avgörande faktor i din elcigg. Om du har skött om din elektroniska produkt på rätt så så kan du få ut ungefär 1 000 bloss.

När det kommer till kostnaden för en el-cigarett handlar det om kvalitet och utseende. När du köper en e-cigg online möts du av fina erbjudanden men tänk på att undersöka kvaliteten på batteriet. Om man vill ha längre hållbarhet ska man satsa på kvalitetsprodukter.

Elcigg kan också fungera kortare perioder. Om du aldrig har provat en el-cigg förut kan det vara bra att testa för att förstå vad det hela handlar om.

Electrocigarette är för alla

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

El-cigaretten stör inte andra, det gör den svårslagen. Olika ejuice ger lite olika smak och dofter som bara är behagliga. En e-cigarett kan sägas vara en modern vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. Samtidigt så är man här helt utan de farliga ingredienserna som kommer med tobaksrökning och det är viktigt.

Köp e-juice och e-cigaretter online

Vi rekommenderar att du köper dessa produkter i Sverige. Det finns butiker som har stora sortiment där man kan finna de mest fantastiska smaker. Rökning befinner sig nu på en helt ny nivå. Idag finns ett mycket stort utbud av e-cigaretter, gå igenom alla innan du bestämmer dig.

Köp din e-cigarett, läs sedan noga igenom instruktionerna. Då får den ett längre liv och du kan få ut avsevärt mer av en patron med ejuice.