Passiv rökning är en fara som måste tas på allvar av samhället!

Idag vet vi att passiv rökning är farligt. Att utstå rök från en annan person kallas för passiv rökning det leder till några dödsfall varje år. Många tycker att det hela är mycket otäckt.

el

Trots att man blivit drabbad av passiv rökning märker man inte av symtomen direkt. Utsätts man varje dag är det extra farligt. Inte ens om man är i tredje hand går man säker.

Även om man inte tänker på det kan röken föras vidare till andra via kläderna. Om man får tobaksrök på kläderna och sedan håller ett litet barn så utsätter man detta barn för livsfara! Många tycker inte att det ska vara lagligt att röka på allmän plats.

Många undrar om e cigg är farligt för andra

Passiv rökning kan förhindras med e-cigg. Då man undrar om e cigg ÄR farligt så måste man förstå att det inte alls kan jämföras med vanlig rökning. Med en el-cigarett slipper man allt det passiva och man skadar inte lungorna. Man kan fundera på detta i kampen mot passiv rökning.

Det är viktigt att tänka på sin omgivning

Passiv rökning är ingenting som rör rökarna. Många rökare tycker att de är förföljda av andra ickerökare. Istället för att röka kan de prova en el-cigg och hitta en ny hobby.

Det är inte bara rökare som måste tänka sig för bland andra. Men det är inte bara rök som kan irritera, även parfym ligger högt på listan. Men med lite sunt förnuft så klarar man sig. Det gäller också dem som äger butiker.

Det hjälper mot passiv rökning att bara spärra av vissa delar. Det hjälper ju inte andra direkt. Butiker vinner också på att tänka på andra allergiker, man kanske bör se över hela butikssystemet?