Använd elcigg för att bli rökfri

Den som en gång har börjat röka tobakscigaretter känner till att det inte är enkelt att sluta. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

cigaretter

En elcigg stöder dig att bli rökfri

Det finns bra tips och idéer om hur man slutar att röka. Ibland kan man behöva ta till flera metoder. Svenska elcigg levereras inte med nikotin för att klara avvärjningen kan man därför kombinera med nikotintuggummi.

Ofta känner man att någonting fattas om man inte får en cigarett, men för varje dag du klarar att vara utan är en seger. Med e-cigaretter kan du fortfarande behålla vissa moment från rökningen. Det här kan vara nog så viktigt och det som leder till att man till slut lyckas.

Hjälpmedel som gör skillnad

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Appar hjälper dig att få organisation. Med en gratis rökfri app håller du rätt kurs.

Vill du få hjälp från andra före detta rökare kan du söka dig till något av de många forumen. Idag finns det dessutom många bra hjälpmedel att ta hjälp av. Om man vill kan man ta hjälp av andra som gått igenom samma sak som du själv. Kostnadsfri information finns online!

Det är bara du som kan få dig själv att sluta röka

Det är bara du som kan få dig själv att lyckas sluta röka. Är man inte motiverad spelar det ingen roll hur el-cigaretter man har. Oavsett om det är med nikotin eller ej. Man måste vilja själv och man måste bestämma själv.

Det gör inte att bli rökfri om man feströker. Sluta tvärt det är bäst. Det här betyder inte att man inte ska försöka om man känner sig svag. Det är viktigt att försöka men det är också viktigt att vara bestämd.